Ochrana osobních údajů

Zpracování osobních údajů

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti BABYSKY s.r.o. , se sídlem Služovice 197,747 28, IČ: 05241529, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 66734 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

-          jméno a příjmení

-          název společnosti

-          e-mail

-          telefonní číslo

Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem vyřízení objednávky. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 2  let.

  1. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti info@vasprcek.cz
  1. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
    1. Poskytovatel softwaru www.Shop5.cz
    2. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

-          vzít souhlas kdykoliv zpět

-          požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

-          požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

-          vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

-          požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

-          v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Váš dotaz

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací
Rychlý kontakt

Babysky s.r.o.

IČO: 05241529

Telefon Tel.: +420 737 010 220

E-mail E-mail: info@vasprcek.cz

Otevírací doba:
PO - SO: 7:30 - 16:00
 
Kamenná prodejna:
Hlučínská 45 (vedle vjezdu do myčky)
74601 Opava
Otevírací doba prodejny:
PO-NE: 9:00 - 18:00
Přejete si zasílat novinky mailem ?
Copyright © www.vasprcek.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.vasprcek.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace